balneo
litoral
Oferte de cazare la munte.

Cazare Romania ‘Litoral Romanesc’


Hotel Picadilly**+ – Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)

Situare: în centrul statiunii Mamaia, zona Cazino, langa Telegondola, pe malul Lacului Mamaia.
Plaja: largă (80 m), nisipoasă, intrare lină în mare, la 150 m de hotel.
Dotari generale: 4 etaje, 192 camere duble, restaurant cu terasa si bar pe malul lacului, sala de conferinte (130 locuri, aer conditionat, flipchart, ecran, tv cablu, acces internet). Read the rest of this entry »


Arcadia****Hotel – Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)
Arcadia Hotel****, primul Boutique-Hotel de pe litoralul romanesc al Marii Negre, reuseste sa imbine stilul francez sudic cu cel nord african, formand o combinatie spectaculoasa intre vechi si nou.
Intregul complex este administrat, securizat si supravegheat permanent, hotelul oferind un standard ridicat de confort, siguranta si intimitate.
Arcadia Hotel -Exterior

Read the rest of this entry »


Hellios Inn*** – 2 Mai

1 Mai, 2 Mai, Litoral Romanesc

Indiferent ca este vorba despre o vacanta in familie, o intalnire de afaceri, o scurta evadare din cotidian, training …sau chiar team building…experienta ta la Hellios Inn va fi cu siguranta una ce te va intoarce inapoi si timpul inapoi. Combinatie de stil oriental cu diverse stiluri autohtone, predominand cel dobrogean, Hellios Inn ne indica astfel ca ne situam undeva la portile Orientului, pe malurile Pontului Euxin. Read the rest of this entry »


Hotel Oxford***- Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)

Construit la intrarea in statiunea Mamaia, la numai 5 minute de plaja, Complexul Oxford dispune de 96 de camere duble si 6 apartamente dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Vega***** – Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)

Hotel VegaHotelul Vega din Mamaia a fost deschis in vara anului 2008 si este amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, chiar pe plaja. Hotel Vega, se afla la doar 5 km de Constanta si 30 km de aeroportul international Mihail Kogalniceanu.
Hotelul dispune de 125 spatii de cazare (21 apartamente, 17 family rooms, 7 camere duble superioare, fara balcon, si 63 camere duble standard), toate dotate cu : Read the rest of this entry »


Complex Bavaria Blu**** – Constanta

Constanta (CT), Litoral Romanesc

Situat la intrarea in statiunea Mamaia, la 20 m de plaja, complexul Bavaria Blu dispune de 54 garsoniere, 32 camere duble si 37 camere single dotate cu : Read the rest of this entry »


Hotel Balada Nej**** – Constanta

Constanta (CT), Litoral Romanesc

Hotel Balada Nej este situat in centrul orasului Constanta si dispune de 20 camere din care – 10 matrimoniale si 10 duble twin, fiecare dintre acestea fiind dotata cu : Read the rest of this entry »


Hotel Class*** – Constanta

Constanta (CT), Litoral Romanesc

Situat in centrul orasului Constanta, la 100 m de plaja Modern, hotelul Class pune la dispozitia turistilor sai 52 locuri de cazare in 24 camere duble si 2 apartamente dotate cu :

Read the rest of this entry »


Complex Bulevard**** – Constanta

Constanta (CT), Litoral Romanesc

Situat pe bulevardul Mamaia, complexul Bulevard este unul dintre cele mai elegante din statiune si dispune de 2 hoteluri. Fiecare camera este dotata cu : Read the rest of this entry »


Hotel Dali*** – Constanta

Constanta (CT), Litoral Romanesc

dali1Hotelul Dali este situat foarte aproape de plaja Modern din Constanta si de centru orasului si pune la dispozitia turistilor sai camere si apartamente dotate cu : Read the rest of this entry »