balneo
litoral
Oferte de cazare la munte.

Cazare Romania ‘Maramures’


Pensiunea Trandafirul Albastru** – Barsana

Maramures

barsana1Pensiunea Trandafirul Albastru va pune la dispozitia turistilor sai o gama variata de posibilitati de cazare, in functie de necesitatile sau preferintele acestora.
Pensiunea dispune de 2 corpuri cu: 4 camere cu 1 pat dublu, 5 camere cu 2 paturi(twin), 3 camere cu 3 paturi (un pat dublu si unul simplu), capacitatea maxima de cazare fiind de 27 de persoane.
Majoritatea camerele sunt dotate cu: Read the rest of this entry »


Vila Barsana*** – Barsana

Maramures, Sighetu Marm. (MM)

Vila Barsana este situata la 20 km de Sighetul Marmatiei, pe Valea Izei, la 15 km de la Vadul Izei si la numai 40km de Sapanta.
Vila dispune de un numar de 54 locuri de cazare structurate in: 3 apartamente cu 4 locuri, 3 apartamente cu 3 locuri si 16 camere duble. Read the rest of this entry »


Hotel Cerbul** – Borsa

Borsa (MM), Maramures, Turism Montan

Hotelul Cerbul este situat in Borsa Maramures, la 850 m altitudine, dispune de 27 de camere din care camere cu trei paturi si un apartament, dotate cu : Read the rest of this entry »


Hotel As***-Borsa

Borsa (MM), Maramures, Turism Montan

Situat chiar la intrarea in statiunea Borsa, hotelul As dispune de toate facilitatile si dotarile unui hotel de 3*. Camerele sunt dotate cu:

Read the rest of this entry »


Hotel EuroHouse*** – Baia Mare

Baia Mare (BM), Maramures

Cu o arhitectura moderna si eleganta Hotelul Euro House sta la dispozitia clientilor sai, oferindu-le o ambianta familiara si satisfacand cele mai exigente pretentii.
Hotelul dispune de 8 camere double king, 11 camere double, 1 apartament senior si 2 apartamente la mansarda, dotate cu: Read the rest of this entry »


Pensiunea San Pio*** – Baia Mare

Baia Mare (BM), Maramures

Pensiunea San Pio este situata pe drumul european E58 intre Baia Mare si Satu Mare.Complexul dispune de 9 camere duble, 2 camere single si o camera familiala (4 paturi), dotate cu: Read the rest of this entry »


Pensiunea Lacramioara** – Sacel, Valea Izei

Maramures

Situata in Maramuresul Istoric in localitatea Sacel, departe de vacarmul urban, Pensiunea LACRAMIOARA satisface cele mai exigente pretentii.
Cu o capacitate de 28 de locuri de cazare, Pensiunea LACRAMIOARA pune la dispozitia oaspetilor sai apartamente, camere cu unu sau doua paturi duble, o sala de mese cu 32 de locuri, doua terase, sala de recreere, iar pentru cei dornici de aventura, exista posibilitatea de campare. Read the rest of this entry »


Hotel Coroana** – Sighetu Marmatiei

Maramures, Sighetu Marm. (MM), Turism Montan

Hotelul Coroana este localizat in Sighetu Marmatiei si pune la dispozitia turisilor sai 93 de locuri de cazare in camere moderne dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Nova***- Sighetu Marmatiei

Maramures, Sighetu Marm. (MM), Turism Montan

Situat la intrare in municipiu, la 300 m de Muzeul Satului, hotelul dispune de 5 camere duble tip matrimonial, un apartament si 19 camere twin dotate cu : Read the rest of this entry »