balneo
litoral
Oferte de cazare la munte.

Cazare Romania ‘Bistrita (BN)’


Hotel Krone*** – Bistrita

Bistrita (BN)

Hotel Krone este situat in inima Bistritei, in apropierea centrelor de interes istoric si cultural, la distanta mica de banci, centre comerciale. Hotelul dispune de 10 camere duble si 34 camere twin. Read the rest of this entry »


Hotel Bistrita*** – Bistrita

Bistrita (BN)

Hotelul Bistrita este amplasat intr-o zona linistita, in centrul vechi al orasului Bistrita si ofera 97 locuri de cazare in apartamente, camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi dotate cu :

Read the rest of this entry »


Hotel Castel Dracula*** – Bistrita

Bistrita (BN), Turism Montan

Amplasat in fantasticul Pas din Muntii Bargaului care face legatura intre Transilvania si Bucovina, hotelul Castel Dracula domina larga panorama a muntilor, fiind locul ideal pentru iubitorii de natura si in acelasi timp de confort. Read the rest of this entry »


Hotel Codrisor*** – Bistrita

Bistrita (BN)

Situat intr-o zona rezidentiala, linistita a orasului Bistrita, hotelul Codrisor dispune de 22 camere duble si 1 apartament dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Coroana de Aur*** – Bistrita

Bistrita (BN)

Situat in inima Bistritei, hotelul “Coroana de Aur” dispune de 109 camere, totalizand 188 locuri de cazare dispuse astfel: 38 de camere cu un pat sau paturi matrimoniale, 71 de camere cu 2 paturi si 4 apartamente. Read the rest of this entry »


Hotel Decebal** – Bistrita

Bistrita (BN)

Situat in unul din cele mai frumoase orase din Romania , hotelul Decebal dispune de 54 locuri de cazare in: 3 camere single, 23 camere duble, 1 camera tripla si 1 apartament dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Diana*** – Bistrita

Bistrita (BN)

Hotelul Diana este situat la intrarea in orasul Bistrita, la mai putin de 1,5 km de centrul orasului, intr-o zona linistita si deosebit de frumoasa si ofera 8 apartamente si 95 de camere cu unul sau doua paturi, dotate cu :

Read the rest of this entry »