balneo
litoral
Oferte de cazare la munte.

Cazare Romania ‘Brasov (BV)’


Pensiunea Casa Muresean*** – Brasov

Brasov (BV)

Pensiunea Casa Muresan 3* este amplasata intr-o zona linistita a orasului, aproape de centrul medieval al Brasovului si detine 14 camere in regim single si double, 4 apartamente, salon, sala conferinte, bar si terasa.

Read the rest of this entry »


Pensiunea Italiana*** – Brasov

Brasov (BV), Turism Montan

Situata in centrul istoric al orasului Brasov, intr-o cladire declarata monument istortic, Pensiunea Italiana atrage prin prin arhitectura cladirii, culorile calde si elementele decorative tipic italienesti.
Pensiunea beneficiaza de 1 camera single, 5 camere duble si 1 camera dubla lux, toate dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Diana*** – Sambata de Sus

Brasov (BV), Sambata de Sus (BV), Tara Fagarasului, Turism Montan, Turism religios

La poalele muntilor Fagaras, in frumoasa vale a Sambetei, langa Sf.Manastire C-tin Brancoveanu se situeaza hotelul Diana***. Hotelul dispune de camere single si duble, dar si de apartamente dotate cu: Read the rest of this entry »


Grand Hotel Perla Ciucasului*** – Tarlungeni

Brasov (BV), Turism Montan

Situat intr-o splendida zona din imprejurimile Brasovului, in localitatea Tarlungeni, Complexul Grand Hotel Perla Ciucasului dispune de 40 camere duble dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Capitol*** – Brasov

Brasov (BV), Tara Barsei, Turism Montan

Situat in centrul vechi al Brasovului, Hotelul Capitol este un hotel cu 184 camere duble dotate cu:

Read the rest of this entry »


Hotel Aro Palace***** – Brasov

Brasov (BV), Tara Barsei, Turism Montan

Localizat în centrul vechi al Brasovului, Aro Palace este cel mai faimos hotel din oras.
Camerele sunt înalte si ofera toate facilitatile si comoditatile unui hotel modern :

Read the rest of this entry »


Hotel Atlas*** – Brasov

Brasov (BV), Turism Montan

Hotelul Atlas a fost deschis in octombrie 2008 si este situat la intrare in orasul Brasov, la 10 minute de centrul orasului. Hotelul dispune de 23 camere duble, 2 suite, 3 apartamente si 2 apartamente de lux, toate fiind dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Oliver*** – Brasov

Brasov (BV), Tara Barsei, Turism Istoric, Turism Montan

Hotelul Oliver se afla pe artera principala din Brasov – B-dul Calea Bucuresti 99- la o distanta de 1.5 km de Primarie si 2 km de centrul vechi al Brasovului. Unul din cele mai luxoase hoteluri, un loc placut atat pentru odihna cat si pentru afaceri, Hotel Oliver va ofera servicii si dotari de 4 stele la pret de 3 stele. Aveti parte de o ambianta placuta, va puteti bucura de linistea din hotel si de toate serviciile ce va stau la dispoziţie.
Hotelul dispune de 22 camere, toate dotate cu: Read the rest of this entry »


Cabana Balea Lac*** – Balea Lac

Balea Lac (SB), Brasov (BV), Sibiu (SB), Tara Fagarasului, Turism Montan

Cabana este construita pe 3 niveluri. La parter regasim receptia si bucataria, iar cele doua etaje sunt rezervate camerelor dotate cu bai proprii. Camerele sunt duble sau pentru 4-6 persoane si 10 persoane.

Read the rest of this entry »


Hotel Ambient*** – Brasov

Brasov (BV), Tara Barsei, Turism Istoric, Turism Montan

Complexul hotelier Ambient este amplsat în centrul Braşovului, la graniţa dintre zona veche şi zona de afaceri a oraşului. Ca şi structură camerele se împart în : 4 camere single, 25 camere duble, 3 apartamente, 5 suite si 2 duplexuri. Camerele sunt dotate cu:

Read the rest of this entry »