balneo
litoral
Oferte de cazare la munte.

Cazare Romania ‘Cluj Napoca (CJ)’


Hotel Tulip Inn Sunny Hill**** – Cluj Napoca

Cluj Napoca (CJ)

Tulip -exteriorSituat la doar 10 minute de centrul orasului Cluj Napoca, Hotelul Tulip Inn Sunny Hill va intampina in cadrul natural al padurii Faget, departe de agitatia orasului. Hotelul este situat, deasemenea la doar 5 minute de Gradina Botanica si Sigma Center, la numai 10 minute de Centrul vechi al orasului, Muzeul de Arta, centrele comerciale Polus Center si Iulius Mall si la 20 de minute de Aeroportul International Cluj Napoca. Read the rest of this entry »


Hotel Golden Tulip Ana Dome**** – Cluj Napoca

Cluj Napoca (CJ)

Situat la numai cateva minute de centrul orasului Cluj Napoca, hotelul Golden Tulip Ana Dome va intampina cu o panorama urbana superba. Aproape de centrele comerciale, de afaceri si locurile de relaxare hotel Golden Tulip Ana Dome este alegerea perfecta atat pentru un sejur relaxant cat si pentru o intalnire de afaceri.Va asteptam pentru a va demonstra ca nu intamplator facem parte din reteaua de 4 stele a lantului Golden Tulip Hotels, Inns and Resorts. Read the rest of this entry »


Pensiunea Déjà Vu***** – Cluj Napoca

Cluj Napoca (CJ)

Pensiunea Deja Vu este situata intr-una din zonele rezidentiale ale orasului Cluj-Napoca, in cartierul Grigorescu, la 5 minute de centrul istoric.
Design-ul si decoratiunile interioare prezinta elemente de inspirtatie stil Art Nouveau si piese de mobilier antic datand din sec. al XIX-lea. Read the rest of this entry »


Hotel Athos**** – Cluj Napoca

Cluj Napoca (CJ)

Inaugurat in primavara anului 2005 in Cluj-Napoca, hotelul Athos ofera turistilor sai tot confortul necesar in cele 24 camere de care dispune (3 apartmente, 12 camere cu paturi twin si 9 camere cu paturi matrimoniale), dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Belvedere**** – Cluj Napoca

Cluj Napoca (CJ)

Situat pe dealul Cetatuie, in zona centrala a orasului, hotelul Belvedere dispune de 290 locuri in 22 camere single, 128 camere duble, 6 apartamente dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Best Western Topaz*** – Cluj Napoca

Cluj Napoca (CJ)

Hotelul Best Western Topaz este localizat intr-o regiune linistita ce se afla aproape de zona comerciala si istorica a orasului si dispune de camere confortabile dotate cu : Read the rest of this entry »


Hotel Capitolina*** – Cluj Napoca

Cluj Napoca (CJ)

Situat in centrul financiar –bancar si comercial al municipiului Cluj Napoca, hotelul Capitolina pune la dispozitie de 24 camere special amenajate pentru oamenii de afaceri : 3 suite, 3 suite VIP, 13 camere cu pat matrimonial si 5 camere cu 2 paturi. Fiecare camera este dotata cu : Read the rest of this entry »


Hotel Confort*** – Cluj Napoca

Cluj Napoca (CJ)

Hotelul Confort este situat la circa 5 minute de centrul orasului si dispune de 51 de locuri de cazare in 11 camere duble, 3 single si 2 apartamente dotate cu : Read the rest of this entry »


Hotel Stil*** – Cluj Napoca

Cluj Napoca (CJ)

Deschis in februarie 2004, hotelul Stil este situat la aproximativ 5 km de centrul orasului si pune la dispozitia turistilor sai camere si apartamente dotate cu : Read the rest of this entry »


Hotel Melody Central*** – Cluj Napoca

Cluj Napoca (CJ)

Hotel Melody este amplasat in centrul istoric al Clujului si functioneaza inca din 1891. Hotelul are o capacitate de 60 locuri de cazare in camere cu duble, single, garsoniere si apartamente, toate dotate cu : Read the rest of this entry »