balneo
litoral
Oferte de cazare la munte.

Cazare Romania ‘Curtea de Arges (AG)’


Cabana Cumpana** – Curtea de Arges

Curtea de Arges (AG)

Cabana Cumpana este situata pe malul vestic al Lacului Vidraru la 45 km de Curtea de Arges si 15 km de Barajul Vidraru, la 840 m altitudine si are o capacitate de 86 locuri in: 19 camere duble, 12 camere triple, 1 apartament de 2 locuri, 2 camere cu 5 locuri. Read the rest of this entry »


Cabana Paraul Capra** – Curtea de Arges

Curtea de Arges (AG)

Cabana Paraul Capra este situata pe Transfagarasan, la 74 km de Curtea de Arges, la o altitudine de 1580 m si are 11 spatii de cazare cu o capacitate de 24 locuri in : 8 camere duble, 2 camere triple si 1 apartament cu grup sanitar propriu cu dus. Read the rest of this entry »


Hotel Confrag*** – Curtea de Arges

Curtea de Arges (AG)

Hotelul dispune de 39 locuri impartite in 4 apartamente, 5 camere single, 13 camere duble dotate cu : Read the rest of this entry »


Hotel Posada** – Curtea de Arges

Curtea de Arges (AG)

Situat la 300 m de celebra manastire Curtea de Arges, hotelul Posada dispune de 224 locuri de cazare in camere duble, single si apartamente. Camerele sunt dotate cu : Read the rest of this entry »


Cabana Valea cu Pesti** – Curtea de Arges

Curtea de Arges (AG), Turism Istoric

Situata pe malul estic al Lacului Vidraru, la 870 m altitudine, la o distanta de 39 km de Curtea de Arges, cabana are 18 spatii de cazare cu o capacitate de 49 locuri in: 5 camere duble, 11 camere triple, 1 apartament pentru 2 persoane si 1 apartament de 4 locuri dotate cu bai propii. Read the rest of this entry »