balneo
litoral
Oferte de cazare la munte.

Cazare Romania ‘Mamaia (CT)’


Hotel Picadilly**+ – Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)

Situare: în centrul statiunii Mamaia, zona Cazino, langa Telegondola, pe malul Lacului Mamaia.
Plaja: largă (80 m), nisipoasă, intrare lină în mare, la 150 m de hotel.
Dotari generale: 4 etaje, 192 camere duble, restaurant cu terasa si bar pe malul lacului, sala de conferinte (130 locuri, aer conditionat, flipchart, ecran, tv cablu, acces internet). Read the rest of this entry »


Arcadia****Hotel – Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)
Arcadia Hotel****, primul Boutique-Hotel de pe litoralul romanesc al Marii Negre, reuseste sa imbine stilul francez sudic cu cel nord african, formand o combinatie spectaculoasa intre vechi si nou.
Intregul complex este administrat, securizat si supravegheat permanent, hotelul oferind un standard ridicat de confort, siguranta si intimitate.
Arcadia Hotel -Exterior

Read the rest of this entry »


Hotel Oxford***- Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)

Construit la intrarea in statiunea Mamaia, la numai 5 minute de plaja, Complexul Oxford dispune de 96 de camere duble si 6 apartamente dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Vega***** – Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)

Hotel VegaHotelul Vega din Mamaia a fost deschis in vara anului 2008 si este amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, chiar pe plaja. Hotel Vega, se afla la doar 5 km de Constanta si 30 km de aeroportul international Mihail Kogalniceanu.
Hotelul dispune de 125 spatii de cazare (21 apartamente, 17 family rooms, 7 camere duble superioare, fara balcon, si 63 camere duble standard), toate dotate cu : Read the rest of this entry »


Hotel Albatros*** – Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)

Situat in centrul statiunii, la 50 m departare de plaja, hotelul dispunde de 81 locuri de cazare in 5 camere single, 33 camere duble si 5 apartamente dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Best Western Savoy**** – Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)

Situat pe plaja, hotelul Best Western Savoy ofera turistilor sai, dupa o amanuntita renovare, o vacanta de neuitat in camerele sale foarte spatioase cu vedere la mare. Toate cele 131 camere dispun de: Read the rest of this entry »


Hotel Central*** – Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)

Complet renovat in 1999, hotelul este situat la 50 m de plaja si dispune de 120 de camere duble si 3 apartamente cu: Read the rest of this entry »


Hotel Doina** – Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)

Hotelul Doina este este al 2-lea dinspre Constanta, dintr-o serie de 4 hoteluri identice si se identifica dupa culoarea albastra in care este vopsit. Hotelul nostru dispune de, 360 de camere dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Florida**** – Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)

Hotel nou, situat pe malul lacului Siutghiol, in statiunea Mamaia, intr-un cadru natural deosebit, avand o panorama superba asupra lacului, hotelul Florida dispune de camere si apartamente dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Grand Rex**** – Mamaia

Litoral Romanesc, Mamaia (CT)

Situat in partea central nordica statiunii, la 25 de metri de plaja, hotelul dispune de 56 camere duble cu pat matrimonial, 28 camere duble twin si 12 apartamente dotate cu : Read the rest of this entry »