balneo
litoral
Oferte de cazare la munte.

Cazare Romania ‘Turism Specializat’


Vila Adriana** – Baile Herculane

Baile Herculane (CS), Turism Balnear

Vila Adriana este situata chiar in inima faimoasei statiuni balneare Baile Herculane si dispune de 7 camere duble, modern mobilate, dotate cu:


Hotel Turnul*** – Bran, Moeciu

Bran (BV), Turism Montan

Hotel Turnul se numara printre putinele unitati de cazare care se ridica la standarde europene si care satisface cele mai exigente gusturi si sofisticate cerinte. Unitatea si-a deschis portile in iunie 2009, fiind o constructie unica in Bran-Moeciu prin rafinament, design si eleganta. Localizat intr-un cadru natural, aproape de principalele puncte de atractie turistica din zona, pe un drum cu acces facil, locatia ofera privelisti minunate, intimitate, liniste. Unitatea isi structureaza functiunile si facilitatile spre a raspunde unor nevoi care inca nu sunt acoperite de oferta disponibila din zona, in ciuda interesului turistilor romani si straini. Hotel Turnul dispune de 19 spatii de cazare, structurate astfel: apartament, garsoniera, 1 camera triple, 5 camere duble twin, 11 camere duble matrimoniale. Read the rest of this entry »


Hotel Parc*** – Amara

Amara, Turism Balnear

parc4Statiunea balneoclimaterica Amara este situata la 125 km de Bucuresti, 140 km de Litoralul Marii Negre si la 8 km de orasul Slobozia, beneficiind de factori naturali de cura datorita namolului sapropelic si a apei lacului Amara.
Complexul hotelier Parc dispune de 494 locuri de cazare in camere cu: Read the rest of this entry »


Hotel Casa Turistilor** – Paltinis

Paltinis (SB), Turism Montan

Situat in centrul statiuni Paltinis, 1400 m altitudine, complexul dispune de 116 locuri de cazare in 2 camere single, 51 camere duble si 4 camere triple dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Piatra Craiului** – Paraul Rece

Paraul Rece (BV), Turism Montan

Situat la 7 km de orasul Predeal, hotelul Piatra Craiului dispune de o panorama asupra Postavarului si a padurilor de brazidin zona, departe de zgomotul soselei si al traficului.

Read the rest of this entry »


Hotel Cerbul** – Borsa

Borsa (MM), Maramures, Turism Montan

Hotelul Cerbul este situat in Borsa Maramures, la 850 m altitudine, dispune de 27 de camere din care camere cu trei paturi si un apartament, dotate cu : Read the rest of this entry »


Hotel As***-Borsa

Borsa (MM), Maramures, Turism Montan

Situat chiar la intrarea in statiunea Borsa, hotelul As dispune de toate facilitatile si dotarile unui hotel de 3*. Camerele sunt dotate cu:

Read the rest of this entry »


Pensiunea Italiana*** – Brasov

Brasov (BV), Turism Montan

Situata in centrul istoric al orasului Brasov, intr-o cladire declarata monument istortic, Pensiunea Italiana atrage prin prin arhitectura cladirii, culorile calde si elementele decorative tipic italienesti.
Pensiunea beneficiaza de 1 camera single, 5 camere duble si 1 camera dubla lux, toate dotate cu: Read the rest of this entry »


Complexul Zetevar*** – Zetea-Subcetate, Harghita

Harghita (HR), Turism Montan

Daca stress-ul cotidian si trepidatia specifica aglomerarilor urbane au devenit apasatoare, daca aerul poluat de prea multa civilizatie contemporana a devenit sufocant, daca va este dor de linistea si frumusetile naturii salbatice, de racoarea muntilor, de semetia crestelor si de mirosul de cetina, de apa rece a izvoarelor aducatoare de buna dispozitie si de sanatate, pensiunea „Zetevar” va ofera posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare si odihna sau de distractie de neuitat. Read the rest of this entry »


Hanul Dracul Danes** – Sighisoara

Sighisoara (MS), Turism Montan

Situat la 6 km de orasul Sighisoara, intr-o zona minunata, hanul Dracula ofera turistilor sai 21 de locuri de cazare in camere duble si triple dotate cu : Read the rest of this entry »