balneo
litoral
Oferte de cazare la munte.

Cazare Romania ‘Turism Istoric’


Hotel Dambovita*** – Targoviste

Targoviste (DB), Turism Istoric

Hotelul Dambovita*** poate satisface cele mai exigente cerinte. Hotelul dispune de 166 locuri in apartamente si camere cu unul sau doua paturi, cu urmatoarele dotari: Read the rest of this entry »


Hotel Oliver*** – Brasov

Brasov (BV), Tara Barsei, Turism Istoric, Turism Montan

Hotelul Oliver se afla pe artera principala din Brasov – B-dul Calea Bucuresti 99- la o distanta de 1.5 km de Primarie si 2 km de centrul vechi al Brasovului. Unul din cele mai luxoase hoteluri, un loc placut atat pentru odihna cat si pentru afaceri, Hotel Oliver va ofera servicii si dotari de 4 stele la pret de 3 stele. Aveti parte de o ambianta placuta, va puteti bucura de linistea din hotel si de toate serviciile ce va stau la dispoziţie.
Hotelul dispune de 22 camere, toate dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Continental**** – Sibiu

Sibiu (SB), Turism Istoric, Turism Montan

Situat intr-unul dintre cele mai cunoscute orase medievale romanesti, hotelul Continental dispune de 182 camere – 71 single, 98 duble, 11 apartamente si 2 apartamente speciale dotate cu : Read the rest of this entry »


Hotel Fantanita Haiducului*** – Sibiu

Sibiu (SB), Turism Istoric, Turism Montan

Situat la 15 minute de municipiul Sibiu, Hotelul Fantanita Haiducului a fost construit in anul 1973 si renovat in anul 2004. Hotelul are 34 de camere moderne, impartite astfel: 4 apartamente, 4 duplex, 3 garsoniere, 20 duble, 3 single si 3 camere speciale. Toate camerele sunt echipate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Imparatul Romanilor*** – Sibiu

Sibiu (SB), Turism Istoric, Turism Montan

Situat in plin centrul istoric al orasului, hotel Imparatul Romanilor a fost fondat in 1773 si este cel mai important hotel din acest oras. Renovat complet cu ani in urma, hotelul ofera turistilor sai un confort modern in cele 102 camere dotate cu:

Read the rest of this entry »


Hotel Parc Dumbrava** – Sibiu

Sibiu (SB), Turism Istoric, Turism Montan

Situat in apropierea orasului Sibiu, hotelul Parc Dumbrava a fost dat in folosinta de aproximativ 2 ani de zile si ofera turistilor 38 locuri cazare in 18 camere si un apartament dotate cu : Read the rest of this entry »


Hotel Silva** – Sibiu

Sibiu (SB), Turism Istoric, Turism Montan

Situat într-o zonă pitorească, în parcul Sub-Arini, Hotelul Silva, la doar 10 minute de centrul istoric al Sibiului, la 3 kilometri de gara CFR, hotelul dispune de 34 de camere cu câte două paturi, 8 camere cu pat dublu şi 5 apartamente, 2 garsoniere, toate fiind dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Moldova*** – Iasi

Iasi (IS), Turism Istoric, Turism religios

Complexul Hotelier Moldova este amplasat in centrul civic si istoric al orasului Iasi si dispune de 48 camere single, 87 camere duble si 9 apartamente dotate cu: Read the rest of this entry »


Hotel Unirea*** – Iasi

Iasi (IS), Turism Istoric, Turism religios

Situat aproape de centrul orasului, hotel Unirea dispune de 10 camere single, 96 camere duble matrimonial, 72 camere duble twin si 6 apartamente dotate cu :

Read the rest of this entry »


Hotel Deva*** – Deva

Deva (HD), Turism Istoric

Situat in centrul orasului Deva, hotelul Deva dispune de 255 locuri de cazare in apartamente si camere cu 2, 3 paturi: 4 camere single, 110 camere duble, 6 camere triple si 2 apartamente.

Read the rest of this entry »