balneo
litoral
Oferte de cazare la munte.
Apr
1

Complexul Zetevar*** – Zetea-Subcetate, Harghita

Harghita (HR), Turism Montan

Daca stress-ul cotidian si trepidatia specifica aglomerarilor urbane au devenit apasatoare, daca aerul poluat de prea multa civilizatie contemporana a devenit sufocant, daca va este dor de linistea si frumusetile naturii salbatice, de racoarea muntilor, de semetia crestelor si de mirosul de cetina, de apa rece a izvoarelor aducatoare de buna dispozitie si de sanatate, pensiunea „Zetevar” va ofera posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare si odihna sau de distractie de neuitat.
Situata intr-una dintre cele mai pitoresti zone ale judetului Harghita, in apropierea paraului Desag, la circa 17 kilometri de municipiul Odorheiu Secuiesc, nu departe de oras si totusi in linistea deplina caracteristica peisajului montan de o rara frumusete, pensiunea imbina in mod fericit si intr-o maniera deosebita clasicul si traditia locului cu modernul.
Complexul dispune de o capacitate totala de cazare de 26 de locuri, in conditii de confort maxim.
Corpul central al pensiunii este prevazut la parter cu o imensa sufragerie unde turistii isi pot petrece clipe de ragaz, dar mai ales seri de neuitat la „gura” semineului. Vila mai dispune de bucatarie dotata cu cele mai moderne utilităti. Etajul este prevazut cu doua camere, fiecare cu cate doua paturi, cu baie proprie in care apa rece si calda este asigurata non-stop, şi cu balcon.
De-o parte şi de alta a corpului central au fost ridicate patru casuţe, fiecare cu cate doua camere, utilate cu tot confortul existent si in clădirea centrala (baie proprie, televizor, sufragerie cu semineu, bucatarie cu frigider, cuptor cu microunde, etc), balcoanele fiind inlocuite cu pridvoare traditionale.
Curtea foarte mare ofera copiilor posibilitatea de a zburda in deplina siguranta si de a practica o mulţime de jocuri în aer liber. Din acest motiv recomandam cu mult drag petrecerea timpului liber in acest complex.
In imediata vecinatate a pensiunii se afla un teren de sport/fotbal acoperit cu gazon, care sta la dispozitia celor ce vor sa se relaxeze facand miscare: un meci de fotbal, jogging, badminton şi multe altele.
Centrul de hipism Zetevar – va ofera posibilitatea de practicare a calariei, fiind destinat atat celor initiati cat si incepatorilor, copii si adulti; dresaj, ture lungi de calarie, escapade calare de o zi, plimbari cu trasura sau caleasca intr-o zona montana de o rara frumusete.

Facilitati:
- micul dejun este inclus

Tip camera Tarif/camera/zi
03.01.2010 – 20.12.2010
Single 30 euro
Double 40 euro
Casa-dubla apartament (2 camere, living, bucatarie pt. 4 adulti+2 copii) 95 euro
Casa-apartament (1 camera, living, bucatarie pt. 2 adulti+2 copii) 50 euro
Rezervare integrala – 24 persoane (5 case) 400 euro
Rezervare integrala – 32 persoane (5 + 2 case) 480 euro
Calarie 6 euro/ora

Formular de verificare a disponibilitatii de cazare.

Completati formularul de mai jos si veti primii in cel mai scurt timp informatii legate de locurile de cazare libere in acest hotel, in perioada solicitata.

Hotelul si Localitate in care doriti cazare
Data sosirii
Data plecarii
Total nopti
Tip camera
Numar camere
Numar adulti*
Numar copii si varsta
Nume si Prenume*
Telefon*
e-mail*
Informatii suplimentare legate de rezervare

Add A Comment