balneo
litoral
Oferte de cazare la munte.
Jun
2

Hotel Maryo*** – Ploiesti

Ploiesti

maryo1Inceput in 2008 si finalizat in 2009 fiind conceput ca o afacere de familie, Hotel Maryo Ploiesti face parte din categoria hotelurilor de 3* oferind clientilor sai conditii si servicii de 4*.
Elementele definitorii ale conceptului de cazare sunt date de eleganta, rafinament, stil, bun gust, dar si de profesionalismul personalului calificat.Culorile calde, mobila stil baroc si dotarile de ultima generatie iti ofera confortul necesar si o ambianta unica la Hotel Maryo Ploiesti.
Hotelul are o capacitate de cazare de 46 de locuri, distribuite in 4 camere single, 15 camere matrimoniale si 4 camere matrimoniale VIP, toate camerele fiind dotate cu:

  • Mobilier nou stil baroc
  • TV si cablu TV
  • Conexiune internet prin cablu si wireless
  • Aer conditionat
  • Minibar

De asemenea, punem la dispozitia clientilor nostri o sala de conferinte utilata corespunzator cu o capacitate de 20 de persoane, sala de mese pentru mic dejun, parcare in curtea hotelului pazita si monitorizata, iar la cerere, asiguram si transport gratuit de la si catre aeroport.

Facilitati:
- micul dejun este inclus in tarif

maryo1 maryo2maryo3

maryo4 maryo5 maryo6

Tip camera

Tarif/camera/zi

03.01.2011 – 31.12.2011

Single 45 euro
Dubla 52 euro
Dubla VIP 62 euro

Formular de verificare a disponibilitatii de cazare.

Completati formularul de mai jos si veti primii in cel mai scurt timp informatii legate de locurile de cazare libere in acest hotel, in perioada solicitata.

Hotelul si Localitate in care doriti cazare
Data sosirii
Data plecarii
Total nopti
Tip camera
Numar camere
Numar adulti*
Numar copii si varsta
Nume si Prenume*
Telefon*
e-mail*
Informatii suplimentare legate de rezervare

Comments are closed.