balneo
litoral
Oferte de cazare la munte.
Apr
2

Hotel Turnul*** – Bran, Moeciu

Bran (BV), Turism Montan

Hotel Turnul se numara printre putinele unitati de cazare care se ridica la standarde europene si care satisface cele mai exigente gusturi si sofisticate cerinte. Unitatea si-a deschis portile in iunie 2009, fiind o constructie unica in Bran-Moeciu prin rafinament, design si eleganta. Localizat intr-un cadru natural, aproape de principalele puncte de atractie turistica din zona, pe un drum cu acces facil, locatia ofera privelisti minunate, intimitate, liniste. Unitatea isi structureaza functiunile si facilitatile spre a raspunde unor nevoi care inca nu sunt acoperite de oferta disponibila din zona, in ciuda interesului turistilor romani si straini. Hotel Turnul dispune de 19 spatii de cazare, structurate astfel: apartament, garsoniera, 1 camera triple, 5 camere duble twin, 11 camere duble matrimoniale.
Fiecare camera dispune de:

  • Baie proprie
  • Cablu TV- LCD
  • Acces internet wireless
  • Telefon cu acces direct

Restaurantul cu o capacitate de 70 – 80 locuri ofera o ambianta discreta si eleganta, un meniu variat care satisface cele mai sofisticate gusturi, concentrand o serie de curente culinare, pentru a va oferi o gama variata de preparate. Unitatea poate gazdui diverse evenimente: nunti, bancheturi, botezuri, cine festive, receptii, intalniri de afaceri, cocktail-uri, etc.
Pentru turismul de afaceri punem la dispozitie o sala de conferinta de 30 – 40 locuri, luminata natural, complet dotata, care ofera conditii profesionale de desfasurare a tuturor tipurilor de evenimente: conferinte, seminarii, sesiuni de training, programe de team-building etc.
Modularea spatiului din sala de conferinte se face la cerere in functie de tipul de activitate desfasurata. Sala este dotata cu: videoproiector, flipchart, sonorizare, DVD, ecran proiectie, LCD. Spatiul este completat de o terasa ce poate fi folosita cu succes in sezonul cald pentru diverse functiuni adiacente. In perimetrul proprietatii este amenajat un loc de joaca pentru copii si un foisor cu barbeque , ideal pentru petrecerea timpului liber in natura.
Va punem la dispozitie, pentru deplina dumneavoastra relaxare, un mic centru spa ce cuprinde:

  • Sauna uscata
  • Sala de fitness

Acestea se afla in incinta hotelului si sunt la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul zilei. De asemenea va punem la dispozitie halate, prosoape si papuci de unica folosinta.
Pentru momentele speciale si animate, Crama noastra va asteapta cu o capacitate de 30 locuri. Aici puteti viziona meciurile echipelor favorite sau va veti putea intretine cu prietenii si familia la un pahar de vin din soiuri alese.
Ne-am propus, prin deschiderea acestei locatii sa devenim un etalon al rafinamentului , si bunului gust ,oferind pe langa serviciile de inalta clasa, definirea unor tarife prietenoase.

Facilitati:
- micul dejun este inclus in tarif

Tip camera Tarif/camera/zi
03.01.2011 – 01.05.2011
Single 39 euro
Dubla 48 euro
Tripla 66 euro
Garsoniera 73 euro
Apartament 73 euro

Formular de verificare a disponibilitatii de cazare.

Completati formularul de mai jos si veti primii in cel mai scurt timp informatii legate de locurile de cazare libere in acest hotel, in perioada solicitata.

Hotelul si Localitate in care doriti cazare
Data sosirii
Data plecarii
Total nopti
Tip camera
Numar camere
Numar adulti*
Numar copii si varsta
Nume si Prenume*
Telefon*
e-mail*
Informatii suplimentare legate de rezervare