balneo
litoral
Oferte de cazare la munte.
Jun
20

Procedura de rezervare

Acte
 1. Alegerea cazarii. Puteti proceda in unul din urmatoarele moduri:
  • Alegeti hotelul. Cautati CAZARE, in caseta de mai sus, sau, in bara din dreapta, sub titlul CAZARE click pe “>>” din dreptul categoriei care va intereseaza. Aceasta se va derula, si puteti alege subcategoria. Alegeti hotelul din lista facand click pe numele hotelului. Aici completati formularul pentru a cere informatii despre disponibilitate in perioada solicitata. In cel mai scurt timp veti primii informatiile cerute. Pentru a restrange categoria click pe “<<” .
  • Alegem noi pt dumneavoastra. Daca intentionati sa faceti un tur, trimiteti-ne traseul, perioada, nr. de nopti de cazare pt. fiecare localitate, tipul de cazare. Veti primii o propunere de rezervare cu hotelurile din fiecare localitate si costurile aferente. Datele de mai sus ni le puteti trimite prin mail sau completati formularul din pagina TUR !
 2. Rezervarea. O data ce ati ales hotelul si ati primit confirmarea de disponibilitate, va rugam sa completaţi Formularul de Rezervare care reprezinta comanda de rezervare. Va rugam sa cititi Contractul inainte de a completa Formularul de Rezervare
 3. Semnarea Contractului. Va Trimitem Contractul cu Turistul si Bonul de Comanda, completate cu datele dvs si ale persoanelor care va insotesc (datele primite sunt confidentiale) pentru a fi semnate;
 4. Plata.
  • Plata avansului. In schimbul documentelor furnizate de noi (contract si bon de comanda semnate si stampilate, voucher turistic si factura fiscala sau proforma), un avans de minim 30% pentru a va putea retine in sitem rezervarile cerute de dvs.
  • Plata se va face direct la agentia noastra, prin transfer bancar sau cu carte de credit;
  • Restul sumei aferente rezervarii se va achita cu minimum 14 zile inainte de inceperea sejurului;
 5. Conditiile de anulare ale rezervarii, drepturile si obligatiile partilor vor fi cele conform contractului cu turistul, pe care il puteti descarca de mai jos.

Comments are closed.